Grejači za noge

Grejači za noge

grejaci za noge web1

Grejači za noge
Materijal za izradu strimera

Šetajući sa suprugom po nekoj kineskoj robnoj kući, naleteo sam na vrlo zanimljiv materijal koji mi je privukao pažnju tzv. grejači za noge. Njih devojke koriste, još uvek nisam siguran, da li kao modni detalj ili zapravo greju noge, ali zato može da se upotrebi odlično za vezivanje raznih strimera.

Naravno odmah sam reagovao i kupio par „grejača“ u različitim bojama …

Neverovatno podsećaju na craft fur, samo što je dlaka kraća, otprilike oko 5-6cm i mogu se naći u raznim bojama i veličinama. Cena im je oko 500 dinara za jedan par. Neverovatna količina materijala za male pare.

grejaci za noge web2
Po dolasku kući odmah sam vezao jedan bucovski strimer, a već sutradan ga okupao na Dunavu i iznenadio se kakav rad ima u vodi, bukvalno kao prava ribica. Ni ulovi nakon toga nisu izostali.
Kombinovao sam razne boje i razne varijante, uglavnom strimere za bucova zbog dužine dlake. Neke su se pokazale bolje, a neke lošije, na neke se zaletao bucov, ali ne retko i bandar i štuka …

Uglavnom, ukoliko krenete u kupovinu ovih grejača, najbolje da povedete drugaricu, devojku ili suprugu kako bi izbegli čudne poglede ostalih ljudi, jer ipak je to ženska garderoba.
Evo kako se pravi 3 min strimer od ovog materijala. Slike sve govore.

strimer web1strimer web2strimer web3strimer web4strimer web5

C&R! Bistro!

Vladimir Dimitrijević

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*