Fly Casting Seminar na Adi

Fly Casting Seminar na Adi

aco

Fly Casting Seminar na Adi

U julu ove godine se počelo pričati o organizaciji još jednog Fly Casting seminara u Beogradu na Adi. Poslednjeg dana jula na forumu www.musicarenje.com je najavljeno održavanje krajem avgusta meseca. Vest je sa velikim interesovanjem primljena kod nas ljubitelja mušičarenja.

Kako je najavljeno i planirano, 30. avgusta 2008. održan je Fly Casting Seminar sa temom: Tight Loop.

Seminar je počeo u 12 časova u prelepom ambijentu Ade Ciganlije. Vreme je bilo kao da smo ga mogli sami birati: bez jakog sunca i velike vrućine, bez vetra, moglo bi se reći idealno. Seminar su vodili naši uvaženi EFFA instruktori Aca Ivanović i Ivan Dragojlović. Posle praktične demonstaracije i objašnjavanja Tight Loop-a, njegovog značaja i važnosti, koje je majstorski odradio Aca Ivanović, svi prisutni su se spontano organizovali po manjim grupama i uzeli aktivno učešće u ovom seminaru. Sve vreme naši EFFA instruktori su neumorno pratili rad i uz puno razumevanja odgovarali na mnoga pitanja učesnika i praktično nam demonstrirali naše zahteve. Atmosfera je bila vrlo prijatna i opuštajuća, što je svim učesnicima prijalo. Ovo potvrđuje činjenica da je seminar i druženje, uz praktičan rad, trajao sve do 18 časova. Punih 6 sati!

publika

Dobar glas daleko se čuje. Ova izreka se još jednom potvrdila kao tačna. Na seminaru je bio fantastičan broj učesnika, čak 48! Iskreno, očekivao sam znatno manji broj. Bilo nas je iz svih krajeva naše prelepe Srbije, a učešće su uzeli i kolege iz Crne Gore, tačnije iz SRK Kolašin, što je ovom seminaru dalo, međunarodni karakter. Ovome je sigurno doprinela i pravovremena najava seminara od strane organizatora, punih 30 dana unapred. Svi koji smo došli i koji su hteli da dođu, imali smo dovoljno vremena da se organizujemo i isplaniramo. Organizaciju seminara su i ovaj put odradili naši EFFA instruktori, sajt www.musicarenje.com i FSB Group d.o.o. iz Beograda koji je obezbedio i prikazao Ross Worldwide program, čiji je distributer, kao i osveženje za sve učesnike seminara.

Svi se nadamo da će ova praksa, organizacije seminara, biti nastavljena i u budućnosti. Sa željom da to bude što češće i da svi uzmemo učešća, pomognemo i olakšamo organizatorima posao, BISTRO!

 Autor: Vladimir Glamočak