Fishing show & outdoor world Novosadski sajam 16-19.03.2017. – najava

Fishing show & outdoor world Novosadski sajam 16-19.03.2017. – najava

Fishing show & outdoor world
Novosadski sajam 16-19.03.2017. – najava

Poštovani, Sa izuzetnim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da zahvaljujući uspešnosti Izložbe „Fishing Show & Outdoor World” u 2016. godini, od četvrtka, 16. do nedelje, 19. marta 2017. priređujemo Sajam opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi „Fishing Show & Outdoor World”.

Napravljen po meri zaljubljenika u ribolov i boravak u prirodi, organizovan u pravom trenutku – u vreme kada ribolovci s nestrpljenjem očekuju novu sezonu i pripremaju pribor, kupuju novu opremu i sređuju čamce, očekujemo da će Sajam prevazići uspeh Izložbe „Fishing Show”. Sa ciljem da u 2017. okupimo više posetilaca i u Hali 1 ponudimo sve što je potrebno za ribolov, aktivan odmor i boravak u prirodi, pozivamo Vas da svojim učešćem doprinesete bogatijoj i raznovrsnijoj ponudi.

Akcenat će biti na novitetima u opremi, priboru, ali i predstavljanju trendova za ribolovnu sezonu. Neće izostati ni edukacije i stručni skupovi za ribolovce i korisnike voda na teritoriji Srbije. Pripremamo atraktivan program pratećih dešavanja i Poklon-igru za posetioce. Na otvorenom delu Sajmišta biće organizovan sportsko rekreativni park u okviru kojeg će, između ostalog, biti prezentovani i ekstremni sportovi.

U očekivanju da ćemo uspešno sarađivati srdačno Vas pozdravljam,

Mr Slobodan Cvetković
Generalni direktor 

Datum održavanja: 16 – 19. mart 2017. (četvrtak – nedelja)
Mesto: Hala 1 Novosadskog sajma, otvoreni prostor
Radno vreme: 10 – 19 časova

Više na: http://www.sportskiribolov.co.rs/obavestenja/sajam-opreme-za-ribolov-i-aktivan-boravak-u-prirodi#sthash.y0L29o6s.dpuf

Priredio IK/OnlineMušičar

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*