Fishing Show & Outdoor World 2016.

Fishing Show & Outdoor World 2016.

fishing show glava web

Fishing Show & Outdoor World 2016.

Na Novosadskom sajmu u toku su pripreme prve izIožbe opreme za ribolov i aktivan boravak u prirodi, koja će pod nazivom FISHING SHOW & OUTDOOFL WORLD biti održana 18. do 20. marta 2016. godine. Akcenat će biti na novitetima u opremi za ribolov i aktivan boravak u prirodi predstavljanjem trendova za predstojeću ribolovnu i nautičku sezonu.

Prema dosadasnjim informacijama i razgovorima sa distributerima i prodavcima u Srbiji FISHING SHOW je izazvao veliko interesovanje, a učešće su do sada najavili zastupnici reprezentativnih svetskih brendova iz oblasti ribolova (Balzer, CarpSystem, Colmic, Cralusso, Daiwa, Gamakatsu, Grba, Korda, Maver, Maros Mix, Mikado, Orka, Rapala, Ryobi, Sasame, Sage, SBS, Sensas, Simms, SPRO, Stonfo, Shimano, Strategy, Tubertini, Tiemco, Vision,…), nautike (Carver, Chirs Craft, Glastron, Marquis, Monterey, Suzuki, Sun Tracker, Yamaha…) i drugih proizvođača vrhunske opreme.

Proizvođači će prezentovati zanatske radnje, a njihovu ponudu upotpuniće hand-made proizvodači. Na štandovima izlagača naći će se i oprema za aktivan odmor, boravak u prirodi i kompletna oprema za kampovanje. Izlagački deo upotpuniće prateći sadržaji kao što su predavanja o ribolovačkim tehnikama, edukativni skupovi o zaštiti i očuvanju voda, stručna predavanja o očuvanju i unapredenju ribljeg fonda i takmičenja za ribolovce.

Prateći sadržaji:

  • predavanja o ribolovačkim tehnikama
  • edukativni skupovi o zaštiti i očuvanju voda
  • stručna predavanja o očuvanju i unapređenju ribljeg fonda
  • takmičenja za ribolovce
  • poklon igra

Sa: sajam.net

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*