Filmski program Green fest-a

Filmski program Green fest-a

greenfest plakat webFilmski program Green fest-a
6. Međunarodni festival zelene kulture GREEN FEST 2015.
Od 18. – 20. Novembra 2015. Dom omladine Beograd

Međunarodni festival zelene kulture „Green Fest“ je uspostavljen 2010. godine kao jedinstven i prepoznatljiv događaj sa sopstvenim identitetom, stimuliše saradnju kulture i umetnosti sa životnom sredinom i održivim razvojem, privlačeći veliki broj učesnika i posetilaca iz Beograda, Srbije, regiona jugoistočne Evrope i celog sveta.

Festival se realizuje u skladu sa svetskim standardima manifestacija ovakvog tipa, koji garantuju visok organizacioni kvalitet, značajnu posećenost i prisustvo u medijima.

Green fest je inkluzivna manifestacija posvećena ekologiji i zaštiti životne sredine, koja kroz filmske, obrazovne, izložbene i aktivističke programe podstiče kulturu življenja u skladu sa zelenim vrednostima. Ulaz na sve sadržaje/programe je besplatan.

U maju 2015. godine Festival je prošao akreditaciju i dobio oznaku EFFE (Europe for Festivals Festivals for Europe) za kvalitet manifestacije i značaj na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom nivou. EFFE je projekat Evropske komisije za razvoj evropske platforme za festivale iniciran od strane Evropske asocijacije festivala.

header2015 web

Program Festivala je podeljen na tri dela: Green Screen, Green Field i Green Square.

Više na:

http://www.greenfest.rs/index.php/sr/

http://www.domomladine.org/filmovi/lat/6-medjunarodni-festival-zelene-kulture-green-fest-2015

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*