Članstvo u MFS i kako pristupiti

Članstvo u MFS i kako pristupiti

MFS_IN~1Mušičarska Federacija Srbije (MFS) je počela sa izdavanjem članskih karata i klubskih članarina za 2008. godinu. Mogu se učlaniti svi koji iskreno žele da pripadaju, da se druže, da menjaju, da uče i da budu deo jedne nove priče za budućnost mušičarenja u Srbiji. Prvenstvo pristupa i posebne pogodnosti imaju svi klubovi i sekcije:

– do 20 članova – 15.000 RSD
– od 20 do 30 članova – 20.000 RSD
– od 30 do 40 članova – 30.000 RSD
– od 40 do 50 članova – 40.000 RSD

Svi sekcije i klubovi koje se učlane u MFS stiču pravo učešća u Mušičarskoj ligi Srbije. Članovi kluba ili sekcije dobijaju članske karte za 2008. godinu i mogućnost da se nadmeću na lokalnim izbornim takmičenjima za Mušičarsku ligu Srbije i kasnije uđu u Mušičarsku reprenzetaciju Srbije. Po uplati članarine, MFS, snosi sve troškove kotizacija i takmičarskih licenci prema Savezu Sportskih Ribolovaca Srbije. Klubovi i sekcije na početku svake godine predaju kandidaturu za domaćina i organizaciju jednog od kola Mušičarske lige Srbije. Sami klubovi izmiruju osnovnu članarinu (5.000 RSD) prema Savezu Sportskih Ribolovaca Srbije.

Ako ste mušičar, koji ne pripada ni jednoj organizaciji (pojedinc), člansku kartu možete kupiti preko našeg sajta (www.mfsrbije.com) po ceni od 1.000 RSD. Savetujem da pristupite nekoj od sekcija ili klubova u Vašem gradu i okolini. Pomognite na lokalnom nivou i dobijte pravo učešća na lokalnim izbornim takmičenjima, druženjima i akcijama. Prisupanjem u MFS, dajete svoj doprinos i podstičete okupljanje svih mušičara Srbije. Bićete iza jedne organizacije i povećajte broj ljudi zaokupljenih oko istog cilja – zaštite životne sredine, razvoja mušičarenja i sportskog ribolova u našoj zemlji.

Očekujemo Vas!

Sa poštovanjem, MFS

 

Loading