Četvrti dan u Jajcu

Četvrti dan u Jajcu

logo

Četvrti dan u Jajcu

Atmosfera u ekipi je odlična. Osvanuo je lep dan. Danas idem s Vladimirom Petrovićem u Šipovo na reku Plivu. Dobija dobro mesto 22. Prpić 18. Bašić 13. Mezin 9. Zlodej 4. Imaju šanse.

U 09.30 se trubom oglašava start i tada javljaju radosnu vest da je Srbija u Novom Zelandu postala prvak sveta u fudbalu do 20 godina. Euforija u Šipovu.

Idem od Vlade uz vodu do naših sa prostora exYu. Prpa ima ribu ostali tanko …. počinju i drugi loviti ….

Na kraju Španac Castro 15 riba i prvi u sektoru, Prpić 8, ostali naši po 3, a Zlodej 2.

Vlado je upao u Plivu pa je mokar, davao je intervju za TV. Ručak u r.”Tetrijeb” u Šipovu i idemo dalje. Oni na Vrbas, ja ostajem na jezeru …. zadnja 5. Sesija. Posle će se sve znati idem gledati Mankova, Martića, Devića, …

Nakon 4. Sesije Srbija je 8. ekipno, a Milan je 49. Bobo 50. Vlada Todorović 51. Vladimir Petrović 52. i Eko 53. Poređani jedan za drugim. NEVEROVATNO! Kažu oni koji su učestvovali na puno prvenstava da se ovo nije nikada desilo – svih pet reprezentativaca u plasmanu jedan iza drugog!

Počela je i zadnja 5. sesija

Bio sam s Milanom na jezeru. On u čamcu s amerikancem i sudijom. Puno publike gledamo, neki s dvogledima. Srećem Bižala, Miroslava, Raduleta, … Kasnije vidim prijatelje iz Livna Raifa i Burzu. Posle vidim i S. Čambera. Dugo traje ima i vetra. Čamci se pomeraju gore dole. svi pokušavaju uloviti ribu na neki od tri strimera koliko je dozvoljeno na sistemu.
Tri sata bacanja strimera i nijedna riba. 28 takmičara a samo 4 ulovljene ribe (2 finac i po jednu australac i italijan). Puno nula.
Veliko razočaranje od strane Mankova. Da je ulovio samo jednu ribu bio bi prvak sveta. Imao je dve na štapu, ali su spale. Tešimo ga!

Sve je gotovo samo da se srede liste i rezultati. Čekamo svi rezultate. Zvrlje telefoni – još je sve neprovereno! Nadamo se najboljem i za naše reprezentacije – posebno za BiH ekipno (Imaju šanse za bronzu)!

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*