Galerija fotografija Saliha Ramadanovića

Galerija fotografija zvaničnog fotografa 35. Svetskog prvenstva u mušičarenju, koje je održano u Jajcu, BiH u junu 2015.

Ovo je samo deo opusa fotografija koje je Salih napravio. Pogledajte na njegovomFB profilu!

2 Comments on “Galerija fotografija Saliha Ramadanovića

  1. Svaka čast. Teško da su i prisutni mogli boje vidjeti zaista uspješno organizovano ovako veliko svjetsko takmičenje. Hvala ti što si omogučio cijelom svijetu da vidi kako smo u stanju i ovo vrlo kvalitetno odraditi. Trenutno aktuelna grupa aktivista SRS BiH zaslužuje sve pohvale, a osvojena medalja je kruna višegodišnje aktivnosti koja je posvećena ovoj najzahtjevnijoj takmičarskoj disciplini u sportskom ribolovu u BiH. A bogami i Salih zaslužuje priznanje za ovako divne fotografije. U vrijeme takmičenja ga je bilo na svakom mjestu. Moje 65. godišnje ribolovno i 55. godišnje iskustvo u takmičenju u svim takmičarskim disciplinama u sportskom ribolovu su sasvim meritorna ocjena kad kažem “Ovo je do sada najbolje organizovano i provedeno takmičenje u Bosni i Hercegovini”. Čestitam organizatoru.

    • Tako je Bajro u potpunosti se slažem sa tobom kada se tiče organizacije, jer smo i sami bili prisutni u ovome. Hvali ti za pohvale i komplimente koje i meni upućuješ, ali tu bih istaknuo i Korhner Ivana, urednika Online Mušičara, koji je puno promovisao svjetsko prvenstvo i naravno uradjenu galeriju mojih fotografija sa prvenstva. Pozdrav veliki!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*

Top