Apartmansko naselje na Plivi

Apartmansko naselje na Plivi

Pliva LTG web3Apartmansko naselje na Plivi

Kompanija LTG iz Banjaluke, koja se do sada dokazala u vođenju revira na Ribniku i Plivi, je prošle godine počela da gradi apartmansko naselje na reci Plivi u mestu Dragnić. Mesto je prelepo, a nalazi se uz levu obalu Plive, gde se sastaju vode iz tri izvora Plive i stvaraju jednu od najlepših salmonidnih voda Evrope.

Naselje je zamišljeno da predstavlja funkcionalnu celinu i služi za prijem gostiju, te odmor i rekreaciju. Programi obuhvataju mušičarenje na reci Plivi i okolnim rekama, lovni turizam, planinarenje i biciklizam, i drugo.

Celo apartmansko naselje je kompleks koji se sastoji od 8 bungalova sa 6 i 8 ležaja (ukupno 58 ležaja), konobom – restoranom sa apartmanima 3 X 3, recepcijom sa 3 pomoćna ležaja i motelom koji je u izgradnji. Svi objekti sa velikim parkingom su ukomponovani u park prirode sa amfitetatrom i šetalištem uz Plivu, ispod planine Vitorog.

Prvi objekti (3 bungalova) su pušteni u rad za vreme ovogodišnjeg EFFA skupa na Plivi, a do kraja avgusta će sve biti otvoreno.

Recepcionar Bane i domaćice Danijela i Vesna, sa čuvarom Stankom Kljajićem su nas lepo proveli i pokazali sve sadržaje naselja.

Kontakt telefoni su +387 (0) 50 321 000, 321010 i 321020.

Pliva LTG web1 Pliva LTG web2 Pliva LTG web4 Pliva LTG web5 Pliva LTG web6 Pliva LTG web7 Pliva LTG web8 Pliva LTG web9 Pliva LTG web10 Pliva LTG web3

Ivan Korhner

Loading

2 Comments on “Apartmansko naselje na Plivi

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*