Alava štuka

Alava štuka

zalogaj-smrti-stuka-pokusala-da-pojede-smudja-svoje-velicine

Štuka pokušala da pojede smuđa većeg od sebe!

Ribolovci su u čudu. Pronašli su u Holandiji mrtvu štuku sa smuđem zaglavljenim u njenim ustima. Rene Spargarden, iz okoline Amsterdama, primetio je mrtvu ribu u vodi u blizini svoje kuće, te ju je uz pomoć udice izvukao iz vode. – Bilo je jasno da je za štuku ovo bio preveliki zalogaj, pa je zbog toga uginula – rekao je on za BBC News.

Gospodin Spargaren prijavio je svoj pronalazak sajtu holandskog očuvanja prirode ”Naturberikt”, koji je objavio priču i par Spargardenovih neverovatnih fotografija.

Zalogaj smrti: Štuka se ugušila u pokušaju da proguta smuđa svoje veličine    zalogaj-smrti-stuka-pokusala-da-pojede-smudja-svoje-velicine

Zalogaj smrti – Foto: Rene Spargarden

Štuka nije piton!

Britanski ekspert u pecanju, Čarls Džardin, smatra ovo neobičnim događajem. – Šta li je samo navelo štuku na ovako nešto? – pitao se on. – Proždrljivost je ono što je ubilo ovu ribu. Smuđ je bio neobičan izbor mete za štuku, posebno smuđ te veličine. Štuka nije aligator ili piton. Ona ne može da savlada hranu u svojoj veličini – rekao je on za BBC. Štukini zubi stoje povijeni unazad, pa samim tim riba nije mogla da se oslobodi sopstvenog ugriza. U pitanju je pravi zalogaj smrti!

Izvor:  Alo

Dodatak: Evo jedne koja je pokušala da pojede basa koji nije ništa manji nego ona. To joj je došlo glave!

c70460aa59e560543fc389af0bde955b

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*