Aktivan veš

Aktivan veš

SetWidth250Aktivan veš 

Zašto izabrati baš aktivan veš? Iz prostog razloga – da bi stalno bili suvi i da bi se osećali komforno kad počnete da se znojite. Znojenje je jedan od prirodnih mehanizama tela koji hlade organizam prilikom pregrevanja. 

Projektovan specijalnom tehnologijom koja čini da vlaga isparava i ubrzava sušenje, Aktivan veš vam pomaže da ostanete suvi i sveži – upravo ono što vam je potrebno da bi se osećali prijatno ne samo tokom dana već i prilikom vaših najtežih aktivnosti. 

48676-811_300_300px

Osim svakodnevnih aktivnosti, gde se može nositi ispod košulje ili nekog drugog odevnog predmeta, aktivan veš se primenjuje u raznim sportskih aktivnostima: trčanje, teretana, borilački sportovi, vožnja bicikla, rolera, skijanje, planinarenje, penjanje, mušičarenje i razne druge aktivnosti … 

Kako radi? 

1. Aktivan veš gura vlagu što dalje od vaše kože
2. Absorbuje i širi vlagu na veliku površinu materijala kako bi obezbedio što brže sušenje.
3. Pušta vazduh da uđe unutra kako bi napravio vaše telo sveže i suvo. 

vision-first-skin-pododelo-342-330x550
vision-first-skin-pododelo aktivan veš

 

Zanimljive činjenice

< upravljanje vlagom + disanje = totalni komfort >

Disanje – Performanse aktivnog veša čini sama struktura materijala od kojih je napravljen. Specijalno projektovana vlakna dozvoljavaju dizajnerima da naprave materijale visokih performansi koji su mekani, dišu i čine da vlaga izlazi napolje.

Lako održavanje – Lako se održavaju, peru i suše u mašini. Ipak, omekšivače i izbeljivače treba ibegavati.

Štednja energije – Aktivan veš se jako brzo suši tako da smanjujete upotrebu sušača veša! Idealan je za putovanja gde se trudite da nosite što manje stvari.

Komfort tokom cele godine – U hladnim danima – zimi, Aktivan veš je odličan prvi sloj uz telo, posebno tokom nekih zimskih aktivnosti. Čini to da otklanja vlagu sa tela i prebacuje na sledeći sloj radi što brže evaporacije. Ostajete topli kada vam je telo suvo!

Pravi se u 4 veličine (M, L, XL i XXL). 55% Pamuk i 45% Poliamid. Pravi Arilje u Srbiji!
Prave ga svi poznati svetski brendovi opreme za mušičarenje, Simms, Scierra, Vision, …

www.skijanje.rs

Aktivni veš Arilje

Priredio Ivan Korhner

Loading

2 Comments on “Aktivan veš

  1. Sve je to lepo, ko ima novaca može da priušti sebi ovakve stvari! Ima i nas mušičara koji jedva sastavljamo kraj s krajem i jedva izdvojimo pare za neki niskobudžetni štap i čekrk, eventualno čizme. A pododelo su duge gaće i vunene čarape. I ja bi ovo redovno nosio, al’ nema se bratac.
    Mada ne love ribu sve te lepe stvari, skupi štapovi i oprema, već treba znati …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*