Stigao TENKARA štap!

Stigao TENKARA štap!

Prvi utisak je da sam apsolutno iznenađen! Iznenađen sam kvalitetom štapa i kvalitetom izrade. Sve je urađeno maksimalno pedantno, uredno i estetski lepo.

Tenkara

Štap se dobija u kvalitetnoj plišanoj futroli, a sve to je stavljeno u iznenađujuće lepu i kvalitetnu tubu od fibeglasa! Poklopci na tubi su izrađeni od metala, a štampa ispisa na tubi i samom štapu su kvalitetno urađeni.

Uz štap, sam dobio sve što mi je potrebno: specijalni tenkara konac, FC predvez, komplet muva (koje su osrednje) i veoma kvalitetnu plastičnu kutijicu za smeštaj muva.

Štap je lagan, solidno brz za dužinu od 3,9m i urađen toliko pedantno da se može meriti sa svim poznatim imenima u svetu pribora.

Pluta rukohvata je iznenađujuće kvalitetna, a stigla je zaštićena providnom navlakom. Otvor na štapu je zaštićen lepom drvenom kapom, a preko toga plastičnim poklopcem! Zaista detalj vredan pažnje.

Na kraju, Kinez je izuzetno kvalitetno zapakovao štap u više slojeva, tako da nije bilo šanse da se ošteti.

Sve u svemu, prijatno sam iznenađen! Veoma prijatno.

Inače, tenkara je prava spartanska i minimalistička tehnika, a opet izuzetno atraktivna za lov. Sve što vam treba je štap i kutija sa muvama. Ništa više!

Mislim da tenkara tehnika zaslužuje da bude šire i detaljnije predstavljena. Zato uskoro spremam opširan tekst za list Ribolov, čim krene sezona lova na pastrmku, pa možete očekivati puno detalja, fotografija i opisa.

Uz štap, sam dobio sve što mi je potrebno

Vladimir Jovicki Jovis

4 Comments on “Stigao TENKARA štap!

 1. Mixmaster je mnogo puta govorio o kvalitetu izrade Kineskih štapova da mogu da se mere sa mnogim poznatim brendovima i mnogo je osporavan po forumima zbog toga. A evo Ivane i ti kažeš da je ovaj Maxcatch vrhunske izrade!

 2. Zainteresovani sam za nabavku tenkara štapa te uz Vašeg iskustva me Interesuje cena datog štapa i opreme i sam način nabavke
  Unapred zahvalan Robert Deli

  • Autor teksta je ovako odgovorio:
   „Nabavka ide preko Ali Expressa iz Kine. Cena kvalitetnog štapa je između 50 i 60 evra, plus poštarina.
   Od modela najbolje je uzeti neki od firmi Anglers Dream ili Maximumcatch.“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*