Završen XI Jadransko-podunavski kup u mušičarenju

Završen XI Jadransko-podunavski kup u mušičarenju

Od 09. do 12. septembra 2021., na prelijepoj rijeci Sutjesci u istoimenom Nacionalnom parku i jezeru Donje Bare na Zelengori, održan je XI Jadransko-podunavski KUP u mušičarenju u kojem je učestvovalo 19 ekipa iz 6 država i to: Makedonije, Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hecegovine.

Poslije tri kola takmičenja, ekipno prvo mjesto je osvojila ekipa RD Bled iz Bleda, drugo mjesto ekipa Ribolovnog saveza Slovenije sa ekipom najmlađeg sastava i treće mjesto ekipa iz SRD Banja Luka.

U konkurenciji 57 takmičara u pojedinačnom takmičenju prvo mjesto je osvojio Jozo Vrbić iz Ogulina, Hrvatska, drugo mjesto Rok Šparovec iz Bleda i treće mjesto Luka Pesjak, Slovenija.

Takmičenje je sudio vrhovni sudija Marković Željko uz sektorske sudije Banjac Ilija, Marković Ranko i Kolonić Almedin.

Takmičari nisu imali pritužbi na suđenje, a isto tako samo takmičenje je bilo u fer plej borbi bez poduzimanja bilo kakvih kaznenih mjera od strane sudija.

Poslije proglašenja pobjednika Uprava Nacionalnog parka je obezbijedila svečani ručak za sve takmičare koja je takođe uz pomoć svojih rendžera pomogla u što boljoj organizaciji i sprovođenju samog takmičenja, a posebno je iskazano samo gostoprimstvo prema takmičarima koji su bili zadovoljni uslugom i smještajem kod njih.

Marković Željko

EKIPNI KONAČNI

POJEDINAČNI KONAČNI

Sa: http://srsbih.com/zavrsen-11-jadransko-podunavski-kup-u-musicarenju/

Priredio Ivan Korhner

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*