Uvodnik Mušičara broj 19.

Uvodnik Mušičara broj 19.

MALI JUBILEJ – tri godine postojanja Mušičara

Otvori sezone ribolova na pastrmke su u toku na celom prostoru ExYu. Gde otići, na koju reku, koji revir, s kim, kako,…? Stižu vesti o lepim ulovima riba, ali i lošim uslovima. Četiri meseca zabrane nikad duže nisu trajala, tako da nas nije sprečilo ni loše vreme. Mi smo bili na reci Gradac i lepo se proveli! Tamo smo sreli trojicu mušičara iz Bugarske.

Zima je kalendarski završila, ali … Treba misliti kako se obući i ići na vode. Ponesite rezervnu odeću. Vode su velike, a tek će biti, jer je mnogo snega napadalo ove godine.

Lipljen je u zabrani i nemojte mu smetati. Ima drugih riba koje nisu pod zabranom, a mogu se lepo loviti na mahač (na muhe i strimere). Štuka (još malo) i smuđ su u zabrani. Poštujte zabrane i pridržavajte se propisa! Kupite dozvole i poštujte Kodeks!

List Mušičar ulazi u četvrtu godinu i mi u redakciji slavimo mali jubilej – tri godine postojanja. Davno je bio mart 2008 godine kada je svetlost ugledao Prvi broj ovog specijalizovanog lista. Svim saradnicima, prijateljima i čitaocima čestitam jubilej s nadom da ćemo još dugo trajati na naše i vaše zadovoljstvo, posebno kako smo postali deo kuće Reviri doo iz Novog Sada.

Pretplatite se na Mušičar, da dobijete svoj primerak lista na vreme. Još nije kasno! Bistro u novoj sezoni i zategnute strune.


Vaš urednik Ivan Korhner

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*