Uvodnik Mušičara broj 13.

Uvodnik Mušičara broj 13.

slovenija-sava-bohinjkaDve godine postojanja – NAŠ MALI JUBILEJ

Nakon dugog perida maštanja o ribolovu i odlasku na vode stiže polako i taj dan. Otvor sezone. Gde otići, na koju reku, koji revir, s kim, kako,…? Četiri meseca nikad duže nisu trajala. Sređivao se pribor, čistile strune i oprema, pravile muhe. Sortirane su muhe ponovo i odbačene one muhe koje nismo ni koristili, a napravljene nove. Pretrešeni prsluci i odbačene suvišne stvari. Željno čekamo taj dan da obučemo cokule i kombinezone, pa sa starim ili novim priborom na omiljenu vodu.
Ja ću, po tradiciji, na Ribnik – BiH. Pridružite se!

Zima još nije gotova i o tome treba misliti kada se oblačite i idete na vode. Ponesite rezervnu odeću. Vani je još puno hladno. Vode su velike, a tek će biti, jer je snega mnogo napadalo.

NE ZABORAVITE! Lipljen je u zabrani i nemojte mu smetati, jer je u punom mrestu. Ima drugih riba koje nisu pod zabranom, a mogu se lepo loviti na mahač, na muhe i strimere. Štuka i smuđ su u zabrani. Poštujte zabrane i pridržavajte se propisa koji su se promenili. Raspitajte se! Kupite dozvole. Poštujte Kodeks sportskih ribolovaca!

List Mušičar i dalje traje. Ulazimo u treću godinu i slavimo mali jubilej – dve godine postojanja. Davno je bio mart 2008 godine kada je svetlost ugledao Prvi broj ovog specijalizovanog lista. Svim saradnicima, prijateljima i čitaocima čestitam jubilej s nadom da ćemo još dugo trajati na naše i vaše zadovoljstvo. Veći obim lista u odnosu na početak i prvi broj je za 38 %, a cena je ostala ista. Ekipa lista je uvek na licu mesta, da vam donese vest i da vas obraduje reportažom, opisom, ulovom, … Mušičar će uvek biti tu, sa vama, na rekama, manifestacijama, ligama, susretima da vas izvesti o događajima iz sveta mušičarenja i da vas raspoloži i razonodi. Uživajte u čitanju!

Pretplatite se na Mušičar, da dobijete svoj primerak lista na vreme i širite ideju mušičarenja u svetu. Obavestite svoje poznanike o listu i dajte im da pogledaju. Javite se nekim svojim prilogom i podignite na taj način kvalitet lista, a mi ćemo se truditi da sve obradimo i lepo složimo u funkcionalnu celinu.

Zategnute strune i Bistro u novoj sezoni.

Urednik

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*