Stonfo bobina

Stonfo bobina

Stonfo Bobbin Holders Large 457 (Maxi)

Stonfo Držač za kaleme (bobina) je visokokvalitetni držač za kalemove i to za svaku veličinu kalema sa koncem za vezivanje muva. Držač kalema ima cev od nerđajućeg čelika sa specijalnim čaurama koje pomažu u sprečavanju trošenja. Ovaj Stonfo-Threader se preporučuje kao alat za laku izradu muha.

Original: Stonfo Bobbin Holder is a high quality bobbin holder for every size of fly tying spool. The bobbin holder has a stainless steel tube with special bushes to help prevent fraying. This Stonfo-Threader is a highly recommended item to thread the bobbin easily.

Stonfo Regular bobbin
Stonfo Regular Bobbin je klasični model bobine napravljen u Italiji od italijanske kompanije Stonfo. Sa jedinstvenim i ergonomskim dizajnom, ova bobina ima keramičku cevčicu sa lepim oblikovanim naslonom za palac i blago zakrivljenim kracima za bolje držanje u ruci i lako korišćenje.

Original: Stonfo Regular Bobbin is a classic bobbin model made in Italy by Italian company – Stonfo. With an unique and ergonomic design, this bobbin has a ceramic tube with a nice shaped thumb rest and slightly curved bobbin arms for a better hand-grip.

Sa: https://www.troutcatchers.co.uk/stonfo-bobbin-holders-large-457

Priredio Ivan Korhner
Fotografije: Arhiva Mušičara i internet

Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*