Prvi mušičarski kup u Makedoniji

Prvi mušičarski kup u Makedoniji

Prvi musicarski kup Makedonija sa loggom web

Prvi mušičarski kup u Makedoniji

Dana 12.10.2014 godine, kao što je i najavljeno pokraj Skoplja na reci Treski u Makedoniji smo posle dugotrajnog očekivanja održali prvi mušičarski kup. Učestvovalo je 16 mušičara. Ovo takmičenje je trajalo 5sati, tako da što je svaki takmičar lovio u dva sektora po 2 iposata, a rastojanje između samih takmičara je bilo oko 20 metara.

Na žalost za tih 5 sati ribolova, ulovljena je samo jedna pastrmka od 20cm. Sa tim ulovom pobedio je takmičar Pero Stevkov iz Skoplja. Kup je prošao u najboljem redu bez ikakvih primedaba sudija i takmičara.

Prvi musicarski kup Makedonija pobednik web
Prvi mušičarski kup Makedonija: pobedio je takmičar Pero Stevkov iz Skoplja

Po završetku ovog za nas mušičare iz Makedonije istorijskog takmičenja, poribili smo ovu siromašnu reku sa oko 40kg potočare.

Prvi musicarski kup Makedonija poribljavanje web

Svi smo bili zadovoljni iako bez ulova, jer je ovo veliki korak za nas mušičare iz Makedonije. Održavanje ovog Prvog fly fishing kup-a je organizirala ‘Makedonska ribolovna federacija’, a domaćini su bili ljudi iz ribolovnog društva ‘RIBAR 2011.’

Video sa poribljavanja: http://vimeo.com/110119136

Još fotografija sa kupa:

Plakat webPrvi musicarski kup Makedonija web3Prvi musicarski kup Makedonija web2Prvi musicarski kup Makedonija webPrvi musicarski kup Makedonija web1Prvi musicarski kup Makedonija web4

Filip Serafimović

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*