Pronašao prst u utrobi pastrmke

276547_prstktvb_f

Ribar pronašao prst u utrobi pastrmke.
Na osnovu otiska otkriven „vlasnik“

Dok je čistio pastrmku koju je upecao na jezeru Prist u Ajdahu, ribar po imenu Nolan Kelvin doživeo je neprijatno iznenađenje. U utrobi ribe pronašao je ljudski prst, a policija je na osnovu otiska utvrdila „vlasnika“.

Iskusni pecaroš Nolan Kelvin nije mogao ni da pretpostavi da je ovoga puta upecao više nego što je planirao. On je pored ribe dobio i malo ljudskog mesa, tačnije prst, koji je u utrobi pastrmke stajao gotovo neoštećen. Zaprepašćeni ribar odmah je pozvao policiju i prijavio slučaj, a na osnovu otiska prsta, utvrđeno je da on pripada muškarcu po imenu Hans Galasi (31).

Kako prenosi „Hafington Post“, Galasi je dva meseca ranije na jezeru Prist doživeo nesreću, u kojoj je ostao bez četiri prsta leve ruke. Naime, tokom vejkbordinga, uže mu je zateglo šaku i preseklo prste koji su upali u vodu.

– Šerif me je pozvao i obavestio da ima čudnu priču za mene. Počeo je da priča o ribaru i odmah sam pogodio o čemu se radi. Rekao sam: Da pogodim, našli ste moj prst u nekoj ribi – rekao je Galasi.

Šerif je ponudio muškarcu da mu vrati prst, ali je ovaj to u prvom trenutku odbio.

– Rekao sam: Neka hvala, dobro mi je i ovako – objašnjava Galasi, koji je kasnije ipak promenio mišljenje i sada pregovara sa lekarima o mogućoj operaciji.

On i dalje ne zna gde su završila preostala tri prsta.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8IcsbsGmy5U

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*