Poziv mušičarima u Hrvatskoj da se prijave za HML

Poziv mušičarima u Hrvatskoj da se prijave za HML

Dragi moji prijatelji mušičari!

Ako ste se natjecali ili se želite oprobati u mušičarskim natjecanjima pruža vam se izvrsna prilika da ukrstite štapove sa najboljima u Hrvatskoj.
Jednostavno je, ekipu možete imati ali i ne morate, natjecati se možete i kao pojedinac.
Prijava za Hrvatsku mušičarsku ligu (HML) je prilika za odlično druženje, upoznavanje nekih novih ljudi, natjecanje, a o vrhunskom ribolovu na našim najboljim mušičarskim vodama da i ne govorimo. Tu je i mogućnost odlaska na evropsko ili svjetsko prvenstvo za one koji se plasiraju u reprezentaciju, kao i odlazak 3 prvoplasirane ekipe iz lige na međunarodni Jadransko-podunavski kup koji se svake godine održava u nekoj drugoj državi.

Ovdje su neke osnovne informacije svim zainteresiranima za nastup u HML, posebno onima koji se prijavljuju prvi put.
Za početak, da bi se netko uopće mogao prijaviti za ligu (bilo kao pojedinačno ili ekipno) MORA biti član ribolovne udruge, članice HŠRS-a.
Kotizacija za planiranih 6-8 kola lige iznosi 1.800 kuna za ekipu koju čine 3 natjecatelja + rezerva (ako ekipa nema rezervu mogu se prijaviti samo 3 natjecatelja bez rezerve). Prijaviti se mogu i pojedinci i tada kotizacija iznosi 600 kuna po osobi.
Rok za prijavu i uplatu kotizacije je do 31.01.2022. a postupak je slijedeći: na stranicama HŠRS-a (pod Obrasci-natjecanja-prijave) skinuti službene obrasce prijava te ih ispuniti i ovjeriti od strane natjecatelja i udruge, prijavu za registraciju natjecatelja poslati u županijski savez, a prijavu za pojedinačnu ligu i prijavu za lige sa dirigiranim tehnikama poslati u HŠRS. Isto tako udruge domaćini pojedinih kola lige od HŠRS trebaju ishoditi odobrenje za održavanje natjecanja.
Okvirni plan je da se kola lige održe na rijeci Kupi u Gorskom kotaru, u Ogulinu na rijeci Dobri, rijeci Slunjčici u Slunju, rijeci Gackoj, jezeru Golubić kod Knina te rijeci Cetini ili Žrnovnici.

Informacije o prijavama, kao i Pravilnici i Odluke HŠRS dostupni su na stranicama Saveza i molim da se svi natjecatelji upoznaju s njima.

Stoga ako vas je nešto od navedenog zaintrigiralo, a imate nekih dvojbi ili pitanja slobodno me kontaktirajte putem facebooka, mobitela ili na bilo koji drugi način.

Bistro u novoj sezoni HML!

Povjerenik hrvatske mušičarske lige
Marinko Puškarić

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*