Postanite saradnik lista Mušičar

Postanite saradnik lista Mušičar

Postanite i vi dopisnik i saradnik lista Mušičar

Za tekstove i priloge u listu Mušičar pošaljite (email: korhner.ivan@gmail.com)

– Neki od omiljenih ulova sa potrebnim podacima (ko je ulovio, vrsta ribe, gde, kada, kojim priborom; štap, čekrk, struna, leader – predvez i tippet – podvez, te mušica ili strimer i na kojoj udici, da li je ulov vraćen i svedoci) da ga stavimo u tablu ulova.

Slika treba da je pored vode u visokoj rezoluciji (minimum Web large 640X480 pix).

– Opišite neki događaj koji vam se desio na vodi ili pored vode, a da je vezan za mušičarenje.

– Uradite reportažu sa omiljene vam vode i sa nekoliko slika u punoj rezoluciji ukomponujte priču o toj vodi (potoku, reci, jezeru, bari, morskom zalivu, …), kolika je, kako doći do nje, kome se javiti, dozvole, koje se ribe mogu očekivati i kolike, uslovi na vodi, te gde prenoćiti i prezalogajiti.

– Napišite nešto o tehnici koju rado koristite u svom ribolovu kod mušičarenja i priboru s kojim lovite. Preporučite!

– Predstavite nekog mušičar(ku)a iz vašeg okruženja koji je na vas ostavio dubok dojam i bio vaš učitelj. Nekoga ko je zaslužan da je više ljudi počelo mušičariti i vezivati mušice. Uradite intervju!

– Pošaljite u nekoliko slika 6-12; korak po korak – SBS (StepByStep) sa kraćim opisom izrade, kako pravite neku vašu lovnu mušicu ili imitaciju na koju ste imali najviše uspeha.

– Ako imate nešto što koristite kod mušičarenja, a da ste sami napravili svojim znanjem i veštinom, pošaljite pa ćemo pisati o tome i podeliti s ostalim mušičarima.

– Kupili ste ili dobili deo pribora ili opreme, opišite slikajte, pa da vide i ostali mušičari. testirajte opremu u realnim uslovima i opišite

– Izvestite nas o događajima na kojima ste bili, takmičenja, kupovi i utakmice u ligama, te prezentacije opreme i pribora, otvori, uranci i druženja, posete sajmovima, …

– Ako imate neku fotografiju koju bi voleli da vidite u Galeriji lista Mušičar pošaljite je u punoj rezoluciji.

– Ako primetite neku nepravilnost, neprimereno ponašanje na vodi mušičara, krivolov, zagađivanje, … javite da pokažemo svima kako se NE TREBA ponašati sportski ribolovac – Mušičar na vodi i pored vode.

…….

nalepnica OnlineMusicar web

Ovo su samo neki predlozi da i vi svojim prilogom budete deo tima i direktno učestvujete u stvaranju lista Mušičar. Tekst će biti na jeziku na kome ste pisali – nama prepoznatljivom. Tekstove saradnika stranaca ćemo prevesti.

Saradnja je potpuno dobrovoljna i zavisi od vas! Kvalitet priloga mora zadovolji kriterije lista Mušičar!

Press card Musicar web

Bistro!

Urednik Ivan Korhner

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*