OSR „SMUĐ“ po treći put na Svetskom prvenstvu u mušičarenju

Milan i Vlada putuju u Italiju

Svetsko prvenstvo u mušičarenju se ove godine po 38. put održava u srcu italijanskih Alpa, u mestu Trentino, od 17. do 23. septembra. Takmičenje će se održati u pet sektora – na rekama Sarca i Noce, kao i na jezeru Korniselo, a učestvovaće 32 ekipe iz celog sveta.

Srbiju će predstavljati ekipa od pet takmičara koji su se za nastup u reprezentaciji izborili u Državnoj ligi: Tihomir Lukić iz Lazarevca, Dejan Pastronijević iz Zlota, Vladislav Todorović iz Bele Crkve i dva člana OSR „Smuđ“ iz Požarevca – Milan Martić i Vladimir Marković, koji će obavljati i dužnost kapitena naše reprezentacije.

Zahvaljujući naporima predsednika OSR „Smuđ“ Saše Radosavljevića, upravi kluba i brojnim donatorima, obezbeđena su finansijska sredstva i svi uslovi za put i boravak naših takmičara na ovoj velikoj i važnoj manifestaciji, a OSR „Smuđ“ se posebno zahvaljuje članu gradskog veća za sport Ani Miljanić i Sportskom savezu grada Požarevca i predsedniku Zlatanu Kostiću, koji su i ove godine pomagali požarevačkim reprezentativcima da se spreme za učešće na svetskom prvenstvu.

Kako našim momcima ne manjkaju iskustvo, znanje, volja, želja i snaga, očekujemo dobar plasman i želimo im mnogo uspeha. Bistro!

OSR „SMUĐ“

Ispred lista Mušičar želim vam puno uspeha na prvenstvu sveta i srećan put i povratak!

Ivan Korhner

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*