Omladinsko prvenstvo Crne Gore u mušičarenju 2018.

Omladinsko prvenstvo Crne Gore u mušičarenju 2018.

Dana 16. 09.2018.godine u Mojkovcu, prelijepom okruženju rijeke Tare između dva nacionalna parka, održalo se Omladinsko prvenstvo Crne Gore u mušičarenju, na kojem su učešće uzeli naši najmlađi mušičari iz Crne Gore,

kojima tek predstoje velika takmičenja na kojima će braniti boje svojih klubova i državni grb svoje zemlje.

Po lijepom vremenu, fer i sportskoj atmosferi, budućnost crnogorskog ribolova okupila se na stazi mojkovačke mušičarske zone, i u periodu od 08-13h, u više sektora počeli nadmetanje za titulu najboljeg.

Veliki broj ulova govori o uspješnosti ribolova, a na domaćem terenu najbolje su se snašli planovi srffk Ravnjak iz Mojkovca.

Redosled najboljih je bio sledeći:

  1. mjesto Luka Jovanović – srffk Ravnjak, Mojkovac
  2. mjesto Bogdan Pejović – srffk Ravnjak, Mojkovac
  3. mjesto Milun Đurović – srk Lim, Berane.

Po završetku takmičenja proslava je upriličena u restoranu ‘Most’, redovnom okupljalištu brojnih sportskih manifestacija. Pehare i medalje najboljima uručio je Ivica Rajković, višestruki prvak i reprezentativac Crne Gore u mušičarenju.

Posebnu zahvalnost želimo da uputimo Ministarstvu sporta Vlade Crne Gore, bez čije podrške bi ovakve manifestacije vrlo teško bilo realizovati.

Srk „Tara“ i Srffk „Ravnjak“ iz Mojkovca na domaćinstvu. Srk „Kolasin“ na prikladnim poklonima koje su na kraju uručili najboljima. Svim kontrolorima i sudijama.

Tekst i fotosi: Petar D. Vučinić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*