Omladinsko prvenstvo Crne Gore u disciplini mušičarenje – 2022.

Omladinsko prvenstvo Crne Gore u disciplini mušičarenje – 2022.


Na održanom takmičenju u Mojkovcu, u organizaciji Saveza sportskih ribolovaca Crne Gore, učestvovala je budućnost mušičarenja u Crnoj Gori. Dječaci koji su svojim umijećem u ribolovu na najljepši mogući način obilježili svoj početak i ulazak u svijet takmičarskog sportskog ribolova. Sa pravom možemo konstatovati da ovaj sport u Crnoj Gori definitivno ima svijetlu budućnost.

Svi učesnici Omladinskog prvenstva CG u mušičarenju za 2022.

Na samom kraju takmičenja, najboljoj trojici u pojedinačnoj konkurenciji, nagrade su uručili reprezentativci Crne Gore u disciplini mušičarenje Ivica Rajković, Boško Vulević i Radule Mićović, a najbolji su bili

1. Ilić Uroš (SRFFK „RAVNJAK“ – Mojkovac)

2. Ćorić Andrija (SRFFK „RAVNJAK“ – Mojkovac)

3. Mićović Branko (SRK „LIM“ – Berane)

Pobjednici sa nagradama


Ispred tehničkog organizatora takmičenja Srffk „Ravnjak“ i SRK „Tara“ iz Mojkovca dodijeljena su i posebna priznanja učesnicima, nagrade su dodijelili Milan Fuštić i Bogdan Pejović i to u dvije kategorije:


Najveća ulovljena riba:
Bojović Stefan (SRK „LIM“ – Berane) – 38,8cm

Bojović Srđan


Najviše ulovljenih riba na takmičenju:
Govedarica Bogdan (SRK „TARA“ – Mojkovac)

Govedarica Bogdan

Posebnu zahvalnost ovom prilikom želimo da istaknemo Predsjedniku Srffk „Ravnjak“ – Mojkovac Borisu Iliću, koji je svojim entuzijazmom i zalaganjem uz finansijsku pomoć prijatelja kluba uspio da pribavi i na kraju takmičenja uruči svakom učesniku takmičenja vrijedne nagrade, štap za ribolovnu tehniku mušičarenja i čekrk.

Nagrade svim učesnicima

Ovom prilikom iskazujemo veliku zahvalnost prijateljima kluba i donatorima vrijednih nagrada: Miroslavu Vukoviću i firmi „RIBO-KOL“ iz Kolašina, Srffk „Ravnjak“ Mojkovac, Srk „Lipljen“ Pljevlja, Restoranu „Most“ – Danilu Vučiniću, DOO „PANORAMA“ – Marku Babiću, DOO „REZIDENT“- Aleksandru Boškoviću, DOO „GRADIENT“- Dušanu Raičeviću, Tihomiru Lukiću, Žarku Vučiniću, Milanu Fuštiću, Radulu Mićoviću, Borisu Iliću, Milu Lazareviću, Petru Obradoviću, Petru Vučiniću.

Na samom kraju takmičenja uručene su i posebne nagrade najboljima koje su obezbijedili Ivica Rajković i SRK „Kolašin“, kao i prodavnica ribolovne opreme iz Kolašina „RIBO-KOL“.

Posebnu zahvalnost još jednom ističemo tehničkim organizatorima, klubovima iz Mojkovca i njihovim Predsjednicima, SSROCG, iskazujemo i zahvalnost sudijama, kontrolorima i svim volonterima koji su uložili nesebičan trud i zalaganje da takmičenje protekne u najboljem redu.

Seniorski prvak Crne Gore sa pobjednicima u omladinskoj konkurenciji
Ovogodišnji prvaci u Seniorskoj i omladinskoj konkurenciji sa Petrom Vučinićem

Do nekog novog zajedničkog druženja uživajte u fotografijama sa takmičenja.

BISTRO!


Petar D.Vučinić
Više fotografija na FB profilu

Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*