Novitet – Evil Fly rods

Novitet – Evil Fly rods

logo_evil-fly webNOVITET na tržištu opreme za 2014.

Evil Fly rods

Saradnik iz Niša, Đorđe Anđelković je napravio seriju štapova za mušičarenje Evil fly rods, koji će kvalitetom, cenom i pouzdanošću zadovoljiti vaše zahteve.

Evo šta je on izjavio povodom stavljanja u promet ove dve serije štapova:

Čast mi je i veliko zadovoljstvo da predstavim Evil Fly seriju štapova.

Imao sam težak zadatak i cilj da izaberem dobar blank, da izaberem odgovajuće delove, da nađem dobre i pouzdane dobavljače delova i opreme i da dobijem takav krajnji proizvod koji će biti u takvom cenovnom rangu da ga može priuštiti svako. Takođe, da dobijem takav krajnji proizvod koji ce biti pouzdan i kvalitetan.

Sada, godinu dana od početka sklapanja kockica, mogu da kažem da sam odahnuo, ali samo na kratko, jer očekujem od sebe da u ovom poslu istrajem i da prvenstveno domaćem, srpskom trzištu priuštim srpsku robnu marku na koju ćemo biti ponosni, da vremenom proširim ponudu i održim kvalitet, sa konstantim unapređenjem.

U početnoj fazi prodato je i testirano više od 10 štapova raznih klasa, sa ciljem da se dobiju realni rezultati na vodi, sa svakom ribom, sa svakim zabačajem i da se dobijene informacije iskoriste u pravom smeru.

Za 2014. godinu svečano predstavljam dve serije EvilFly štapova:

ENDURANCE i NYMPH WHISPERER

Serija ENDURANCE obuhvata lepezu stapova: 366-4, 486-4, 490-4 i 590-4

 9ka

Serija NYMPH WHISPERER obuhvata stapove 2100-4, 3100-4 i 4100-4

 10ka

Svi štapovi su četvorodelni, sa tubom i platnenom futrolom.

Medium Fast

U planu za 2014. godinu je da u redovnu ponudu uđu i sledeći štapovi iz serije NYMPH WHISPERER: 5100-4, 3110-4 i 4120-4. jedna jača i duža petica kao i dva štapa predviđena za takmičarski ribolov dužine 11 i 12ft.

Za više informacija posetite http://www.musicarenje.rs/stapovi/EvilFly%20Rod

Zahvaljujem svima koji su dali nesebični doprinos, podržali ideju i pomogli da istrajem u ovom projektu.

Đorđe Anđelković”

 

Čast mi je i zadovoljstvo da je online list Mušičar dobio to pravo da predstavi novu seriju štapova svojim čitaocima. Želim da ovi štapovi nađu svoje kupce i da se ustale na tržištu. Bistro!

Urednik Ivan Korhner

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*