Nova sezona mušičarenja 2015.

Ivan s potocarom web

Nova sezona mušičarenja 2015.
Još malo do otvora sezone ….

Nova mušičarska sezona ribolova 2015. na pastrmke počinje 1. marta, na rekama u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori, … Negde su već otvorili sezonu, a ima reka gde se sezona otvara 01. aprila. Njima nije baš lako (još mesec dana čekanja)

Mi vam preporučujemo da svakako odete na svoju omiljenu vodu s prijateljima i obeležite početak sezone. Nekada su to bili praznici pored vode, a obavezno se pravio svečani otvor sa hranom i pićem.

Nova sezona web2

Ivan s potocarom web1

Kako postoje posebni mušičarski reviri – koji praktično ne prestaju s radom cele godine (bez obzira na mrest riba kojih ima u njima) to više nije tako svečano, ali opet u puno sredina se i dalje daje važnost ovom događaju.

Iako su u ovom periodu vode još hladne i po pravilu visoke, trebate izaći i probati. Preporuka su strimeri i teže nimfe, a u toplijem delu dana jednodnevke! Možda vam se zalomi neka lepa pastrmka. Lovite, slikajte se s ribom i puštajte. Bistro!

Pošaljite reportažu o tome kako vam je bilo na otvoru, pa ćemo slike i tekst obraditi i postaviti na online Mušičar. (email je   korhner.ivan@gmail.com)

Nova sezona web1

Ivan s kalifom web1

Nova sezona web5

Veliko je zadovoljstvo pustiti ribu!

Bistro! Uživajte opet pored vode! Puštajte ribu – C&R!

IK/OnlineMušičar

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*