Neka i vaš mobilni telefon postane vodootporan

Neka i vaš mobilni telefon postane vodootporan

Vodootporne kesice za android telefone web1

Neka i vaš mobilni telefon postane vodootporan
Korišćenje vodootpornih torbica i kesica

Ukoliko nemate telefon koji je sam po sebi otporan na kvašenje ili potapanje u vodu evo nekoliko trikova koji vam mogu pomoći kada pođete na bazen, reku ili na more.

 

torbice i kesice web4

1. Vodootporna torbica/kesica – oko 10 dolara
Najpovoljnije rešenje za zaštitu od vode odgovara bilo kom tipu telefona, kamere ili muzičkog plejera da ga zaštite od vode i polivanja na moru ili bazenu. Zahvaljujući dugačkoj traci lako se može nositi oko vrata, a posebna vrsta unutrašnje pene omogućava telefonu u torbici da pluta na površini vode. Nažalost, sa ovom torbicom teško ćete praviti podvodne fotografije i video snimke, ali je korišćenja displeja i dalje moguće.

 

torbice i kesice web2torbice i kesice web0

2. Zaštitna futrola za tablete, oko 30 dolara
Poput vodootporne keseci/torbica ne omogućava korišćenje tableta pod vodom, ali ga u potpunosti štiti od potapanja u vodu, prskanja i polivanja. Futrola odgovara većini tablet uređaja

torbice i kesice web3

 

3. Otterbox futrola, oko 90 dolara
Ova plastificirana i gumirana navlaka za iPhone i Samsung uređaje omogućava potapanje telefona pod vodu i korišćenje dugmića sa strane bez problema. Jedna je od najpouzdanijih zaštita smartfona od vode, koja jeste skupa, ali ima najbolje preporuke. Štiti uređaje u potpunosti od vode, do dva metra i do 30 minuta, a koristi se i za zaštitu na snegu, kao i za zaštitu od prašine i prljanja.

torbice i kesice web1

 

torbice i kesice web6torbice i kesice web5Vodootporne kesice za android telefone web

Autor: ITN Team

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*