Muhe i nimfe saradnika Rok Hace – Slovenija

nimfa w2

Muhe i nimfe saradnika Rok Hace – Slovenija
Opis UV kompleta sa Troutline

Prije nekoliko dana sam imao priliku, da dobijem novi UV lak od Troutline-a (Rumunija). Lak je još u fazi razvoja, pa sam ga isprobao na nekim nimfama i suhim muhama. Lak najviše koristim kod materijala, koji se može brzo uništiti (stripan pav – guljeni paun i body quills).

Vlasnik Troutline-a (http://www.troutline.ro/) Lucian mi je poslao paketić sa UV lakom i UV laser lampicom (svetiljkom). Lak se je iskazao veoma dobrim, jer treba samo neku sekundu ili 2 posvetliti sa UV laserom lampicom da postane tvrd. Nije ni malo ljepljiv i veoma je tvrd kada se stisne nakon osvetljavanja s UV laser lampicom.

UV komplet i muhe

Takva muha ili nimfa mora da izdrži sve napade riba i ostaje nepromenjena dok se ne izgubi. Jedini minus je boca, zato što ima veću rupu za isticanje laka i malo je teže raditi na manjim muhama, zato sam uvjiek morao upotrebiti iglu (bodkin). Još je u fazi razvoja, i mislim, da će se dobit i neki nastavak, koji ima manju rupu.
Poslao sam još neke moje muhe koje pravim u slobodnom vremenu i postavio sam ih na moju Facebook stranicu sa imenom FLY MOMENTS, pa možete slobodno „lajkat“ i pratiti moje objave.

Suve mušice:

suva w4 suva w1 suva w2 suva w3
mravi w1 kedis w1

Nimfe:

nimfa w4 nimfa w3 nimfa w1 nimfa w2 nimfa w5 nimfa w6 nimfa w8 nimfa w7 perdigones w2 perdigones w1

Pozdrav,
Rok Hace

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*