Mali jubilej 8 godina Portala Mušičar

Mali jubilej 8 godina Portala Mušičar

Danas mi iz redakcije Mušičara slavimo mali jubilej – osam godina postojanja našeg Portala Mušičar, koje je od strane mušičara iz regiona dobro prihvaćeno.

Portal Mušičar je nastao nakon štampanog izdanja koje je trajalo od 01. marta 2008. – do gašenja 01. maja 2011. (triipogodine i za to vreme je iz štampe izašlo 19 brojeva Mušičara).

Spirala svih štampanih Mušičara 0d 1.-19. Foto: Vladimir Trampa

Nakon izlaska 19. broja novi vlasnik „Reviri Srbije“ je ugasio štampano izdanje kao nerentabilno u maju 2011., iako je 20 broj već bio urađen i spreman za štampanje. Na žalost nije ugledao svetlost dana. Tekstove i njegov sadržaj smo preneli u elektronsku formu (videti pod maj 2011.)!

Početkom 2013. s prijateljima pokrećemo Portal Mušičar koji danas slavi osam godina postojanja. Tokom ovih godina preneli smo skoro sve tekstove iz štampanih izdanja Mušičara na internet i dopunili ih sa mnogo novih tekstova, vesti, reportaža, praktičnih saveta i izveštaja. Trudimo se da budemo aktuelni i da ispratimo sve događaje u regionu vezane za mušičarenje.

Svim saradnicima, prijateljima i čitaocima čestitam jubilej s nadom da ćemo još dugo trajati na naše i vaše zadovoljstvo. Sve najbolje u Novoj godini!

Bistro i uključite se u rad svojim prilozima!

Potočara Gradac 2020.

Ivan Korhner, urednik lista Mušičar (www.musicar.rs).
U Novom Sadu 05.01.2021.

Loading

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*