Mali jubilej 3.000 dana Portala Mušičara

Mali jubilej 3.000 dana Portala Mušičara

Danas slavimo mali jubilej – 3.000 dana (malo više od 8 godina) od pokretanja našeg online izdanja Mušičara – Portal Mušičar. List Mušičar traje i dalje sada u elektronskoj formi na www.musicar.rs
Davno je bio kraj februara i mart 2008 godine kada je svetlost ugledao Prvi broj štampanog izdanja lista Mušičar. Nakon 19 brojeva i preko tri godine postojanja došlo je do gašenja lista od strane novih vlasnika u maju 2011.
Pauza je trajala oko 20 meseci i ....

Prvi broj lista Mušičar, naslovna i prezentacija
Trajemo i tokom pandemije, samo smo se prilagodili

OnlineMušičar – sada Portal Mušičar

Početkom 2013. (05.01.2013.) s prijateljima pokrećemo sada novi OnlineMušičar koji danas slavi 3.000-ti dan postojanja kao Portal Mušičar. Tokom ovih 3.000 dana preneli smo skoro sve tekstove iz štampanih izdanja Mušičara na internet i dopunili ih sa mnogo novih tekstova, reportaža, praktičnih saveta i izveštaja (ima na Portalu oko 5.000 tekstova i puno galerija fotografija).
Trudimo se da budemo aktuelni i da ispratimo sve događaje u regionu vezane za mušičarenje lično, koliko nam vreme i mogućnosti dozvoljavaju ili preko saradnika.

Sa terena Gradac, mart 2021.

Svim saradnicima, prijateljima i čitaocima čestitam jubilej s nadom da ćemo još dugo trajati na naše i vaše zadovoljstvo. Bistro i uključite se u rad svojim prilozima!

Ivan Korhner, urednik lista Mušičar.
U Novom Sadu 25.03.2021.

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*