Loop casting event

Loop casting event

phoca_thumb_l_1LOOP CASTING EVENT 23. i 24. maja 2009

Švedska kompanija Loop u saradnji sa LTG.co. iz Banja Luke je organizovala dvodnevni Cast – ivent na rijeci Ribnik. Događaj je bio na istom mjestu gdje se u protekle dvije sezone održao EFFA miting i polaganje za buduće instruktore.
Za razliku od prethodnih ovaj događaj je bio druženje i testiranje LOOP proizvoda od strane posjetilaca revira Ribnik, a bilo je znatiželjnih sa svih strana. Oni su imali na raspolaganju najnovija dostignuća ove poznate svjetske firme, kao što su najnovije kolce OPTI, i štapovi poput Goran Anderson i OPTI STRIM. Cela paleta novih struna koje je lično prezentovao njihov konstruktor gosp.Tomas je bila dostupna. Ovom događaju pored njega je prisustvovao i generalni menadžer prodaje gosp. Peter. Pored njih dvojice više oko svega ste mogli doznati od gospodina Lovea Lapanainena koji inače predstavlja LOOP za ovaj dio bivše Jugoslavije. Love je inače prezentovao svoju firmu d.o.o. “PraveStvari” koja je u saradnji sa nekoliko svojih dilera iz NovogaGrada i Doboja napravila pravi posao na ovome tržištu.

P5230231web OLYMPUS DIGITAL CAMERA phoca_thumb_l_3

Možemo vam reći da je ovom događaju prisustvovalo mnogo ljudi. Bilo je dobrog roštilja i pravog kotlića, kao i hladnog točenog piva. Česi, Slovenci, Nijemci, Italijani, Hrvati, Danci i Šveđani kao i domaći ljudi, te Srbijanci i poneki Francuz koji se tu našao, su došli na svoje.
Naročito se zahvaljujemo najmlađem od EFFA instruktora gospodinu Ivanu Dragojloviću koji je na poziv gosp. Lovea specijalno za ovaj događaj došao iz Beograda.

 za LTG.CO. BanjaLuka
GORAN VUKOVIĆ

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*