Knjiga – Znakovi na vodi

Knjiga – Znakovi na vodi

Naslovna_stranaGoran Grubić i Aleksandar Panić: Znakovi na vodi
(Ishrana pastrmke i veštačke mušice)

Jezik: srpski /latinica

Tvrdi povez, prvo izdanje, 2002., strana 115

Izdavač: Premis Beograd, format 17 X 24 cm

ISBN – ISBN 86-902839-1-9

Nakon velike ekspanzije mušičarskog ribolova na prostorima Balkana i očigledne potrebe za izdanjem koje će na jednom mestu, argumentovano i sažeto, obraditi većinu ribolovačkih situacija sa stanovišta popularne entomologije, vezivanja i korišćenja imitacija, pred Vama je knjiga¨Znakovi na vodi¨.

Autorski tandem, prof. dr Goran Grubić i Aleksandar Panić po prvi put vas na potpuno nov i jedinstven način uvode u svet insekata, objašnjenja njihovog života i ponašanja potočne pastrmke, vezivanja imitacija i njihovog korišćenja. Sa preko 200 originalnih fotografija insekata, imitacija, koraka u njihovom vezivanju i najlepših salmonidnih terena centralnog Balkana ovo je do sada najreprezentativniji način obraćanja domaćoj mušičarskoj publici. Recenzent izdanja i autor predgovora je prof. dr Vera Mitrović Tutundžić.

Svih 115 strana knjige rađeno je u punom koloru, na najkvalitetnijem papiru, sa tvrdim povezom. Luksuzna oprema i sadržaj ovog izdanja učiniće da ¨Znakovi na vodi¨ postanu vaše omiljeno mušičarsko štivo i trajna vrednost vaše ribolovačke biblioteke. Na entomološkim stranama sajta www.flyandtrout.com dat je kratak pregled osnovne sadržine knjige.

Knjigu Znakovi na vodi možete dobiti poručivši je na telefone: (00381) 10 342 392 i (00381) 63 7211009; e-mail: panicfly@yahoo.com ili kupiti u knjižari “Plavi krug”, Majke Jevrosime 2, Beograd, tel.(00381) 11 3241 325

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*