Klub Mušičara “SOVJAK” Banja Luka

Klub Mušičara “SOVJAK” Banja Luka

Klub_musicara_Sovjak_Banja_LukaPoštovani Prijatelji, Ljubitelji i fanovi Fly-fishinga
Grupa zaljubljenika u našu plemenitu vještinu, je u prostorijama SRD Banja Luka dana 18.02. 2009. na Osnivačkoj Skupštini Mušičara osnovala i utemeljila budući Klub Mušičara “SOVJAK” Banja Luka. Na ovoj za nas istorijskoj sjednici donijet je Status Kluba, i Izabrana su rukovodeća tijela Kluba.

Za prvog predsjednika Skupštine izabran je gosp. Ostoja Bošnjak
Za prvog predsjednika Upravnog Odbora izabran je gosp. Goran Vuković
Za prvog Sekretara Kluba izabran je gosp. Željko Marković

Možemo vas obavijestiti da će te detaljne ciljeve Kluba i njegove zadatke precizno dobiti onoga trenutka kada Klub dobije zvanično odobrenje od Osnovnog Suda za svoj rad. To očekujemo da se desi u narednih šest mjeseci. Samo za informaciju ovakvi Klubovi postoje samo u Češkoj, UK, kao i Francuskoj, a svi mi znamo šta ove zemlje predstavljaju u Fly-fishingu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Možemo samo da pozovemo drage prijatelje iz drugih zemalja da nam se pridruže u sličnim djelatnostima i da nas podrže, a mi ćemo im također uzvratiti podrškom i pomoći oko svega što ih zanima.

Ovim putem takođe pozivamo sve zainteresirane buduće članove da nam se pridruže, a na našem budućem sajtu biće detaljnije opisane sve pojedinosti. Za detaljnije informacije o članstvu možete se obratiti na telefonski broj sekretara Ž. Markovića 00387-65-529-595

OSNIVAČKA SKUPŠTINA MUŠIČARSKOG KLUBA “SOVJAK” BANJA LUKA

Goran Vuković

 

Loading

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

*