Dame mušičarke srećan vam praznik, Dan žena

Dame mušičarke srećan vam praznik, Dan žena

Sve je više dama na ovim prostorima koje se bave mušičarenjem. Viđamo ih na vodi i lepo nam je kada ih vidimo? To više nije toliko neobično kao pre nekoliko godina!

Sportski ribolov, kao vid relaksacije je mnogim zaposlenim ženama i devojkama omogućio da radno provedenu nedelju na poslovima profesionalne orjentacije i poslova oko kuće i dece, zameni – preko vikenda, relaksacijom i pražnjenjem kroz pecanje i mušičarenje. Boravak u prirodi je taj ventil koji potreban da bi se telo obnovilo za novu radnu nedelju. Mušičarenje je jedan od najboljih načina, jer pored fizičke aktivnosti imate i taj potreban adrenalin u želji da prevarite ribu na mušicu.

Mnoge žene na zapadu ovaj vid relaksacije i razonode upražnjavaju i dosta ih ima u svetu mušičarenja. Imaju svoje klubove, grupe i sajtove. Veoma su aktivne, a među njima ima i vlasnika, instruktora, vodiča, propagatora, voditelja TV programa i puno dobrih vezača mušica i strimera. Sve ih je više.

Svim damama, a posebno našim mušičarkama

Srećan praznik 8. mart, Dan žena. Bistro!

Mušičarenje je jedan fini sport, koji nije naporan i pruža veliko zadovoljstvo u zabacivanju, lovu ribe veštačkom muhom, te puštanju iste. Posebno zadovoljstvo je u pravljenju muha gde dolazi do izražaja umetnička crta.

Sve je više dama koje se bave mušičarenjem

I kod nas je sve više devojaka i žena koje se njim bave neke samostalno, neke uz očeve, braću ili kasnije muževe. Ima ih koje su uz svoga dedu otišle na prvo mušičarenje.

Ne predajte se i uživajte na vodi i pored nje!

 

Samo napred i Bistro!

Ivan Korhner i OnlineMušičar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*