Biki – Prvi podvodni dron na svetu

Biki – Prvi podvodni dron na svetu

Biki – Prvi podvodni dron na svetu

Ovaj dron je bežičan i pruža vam beskrajne mogućnosti pomoću kojih ćete napraviti najbolje podvodne fotografije i video klipove …

Robosea je nova kineska kompanija koja želi da se istakne u svetu i da postane svetski poznati brend. Ova mlada kompanija odlučila je da kreira drona koji će biti potpuno drugačiji od drugih, pa je tako rođen BIKI – prvi podvodni, bežični dron na svetu.

BIKI je kreiran sa ciljem da pomogne u otkrivanju ogromnog i misterioznog podvodnog sveta. On će biti sjajan dodatak istraživačima koji istražuju morske i okeanske dubine i pošto je potpuno bežičan, pružiće lako upravljanje na velike daljine.

Ovaj slatki mali dron u sebi sadrži neverovatno kvalitetnu kameru visoke rezolucije koji vam omogućava da kreirate fotografije i video zapise u 4K rezoluciji. On u sebi sadrži i GPS lokator koji vam pokazuje gde se nalazi, a takođe ima opciju za automatsko vraćanje kući.

Sa jednim punjenjem ćete imati 150 minuta zabave, a BIKI-ja možete poslati i do dubine od 60 metara što je sasvim dovoljno za kvalitetno morsko istraživanje.

Naravno, BIKI nije namenjen samo za naučne svrhe već i za zabavu, pa ga možete koristiti kao najbolju podvodnu kameru na letovanju ili u bazenu.

Pogledajte video o ovom „dronu“

V.P.
Sa: https://www.muskimagazin.rs/Gedzeti/biki-prvi-podvodni-dron-na-svetu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*