Apartmansko naselje na Plivi

Apartmansko naselje na Plivi

Pliva LTG web3Apartmansko naselje na Plivi

Kompanija LTG iz Banjaluke, koja se do sada dokazala u vođenju revira na Ribniku i Plivi, je prošle godine počela da gradi apartmansko naselje na reci Plivi u mestu Dragnić. Mesto je prelepo, a nalazi se uz levu obalu Plive, gde se sastaju vode iz tri izvora Plive i stvaraju jednu od najlepših salmonidnih voda Evrope.

Naselje je zamišljeno da predstavlja funkcionalnu celinu i služi za prijem gostiju, te odmor i rekreaciju. Programi obuhvataju mušičarenje na reci Plivi i okolnim rekama, lovni turizam, planinarenje i biciklizam, i drugo.

Celo apartmansko naselje je kompleks koji se sastoji od 8 bungalova sa 6 i 8 ležaja (ukupno 58 ležaja), konobom – restoranom sa apartmanima 3 X 3, recepcijom sa 3 pomoćna ležaja i motelom koji je u izgradnji. Svi objekti sa velikim parkingom su ukomponovani u park prirode sa amfitetatrom i šetalištem uz Plivu, ispod planine Vitorog.

Prvi objekti (3 bungalova) su pušteni u rad za vreme ovogodišnjeg EFFA skupa na Plivi, a do kraja avgusta će sve biti otvoreno.

Recepcionar Bane i domaćice Danijela i Vesna, sa čuvarom Stankom Kljajićem su nas lepo proveli i pokazali sve sadržaje naselja.

Kontakt telefoni su +387 (0) 50 321 000, 321010 i 321020.

Pliva LTG web1Pliva LTG web2Pliva LTG web4Pliva LTG web5Pliva LTG web6Pliva LTG web7Pliva LTG web8Pliva LTG web9Pliva LTG web10Pliva LTG web3

Ivan Korhner

2 Comments on “Apartmansko naselje na Plivi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

*